16o Eαρινό Τουρνουά Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 16ο Τουρνουά Θεσσαλονίκης από τον Όμιλο Σκραμπλ Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν 42 παίκτες από 5 πόλεις, αγωνιζόμενοι σε 7 γύρους με το ελβετικό σύστημα.

Νικητής αναδείχθηκε ο Αργύρης Κεραμάρης με 7/7 νίκες του Ομίλου Σκραμπλ Καστοριάς (ΟΣΚ), τη 2η θέαη την κατέλαβε ο Μάκης Παπασταυρίδης με 6/7 νίκες από τον Όμιλο Σκραμπλ Αθηνών - Πειραιώς (ΟΣΑΠ) και την 3η Θέση με 5,5 βαθμούς  κατέλαβε η Σούλα Γκέκα από τη Βερδικούσσια Λάρισας, μέλος του Ομίλου Σκραμπλ Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ). Την εξάδα των νικητών συμπληρώνουν  οι Λένα Διδασκάλου  (4η), Κατερίνα Ιορδάνογλου (5η) και Μπάμπης Τοπάλογλου (6ος), και οι τρεις του Ομίλου Σκραμπλ Θεσσαλονίκης, 

Βραβεύτηκαν επίσης, οι Κλεοπάτρα Ροντήρη (ΟΣΑΠ) με το μετάλλιο της Β άτυπης κατηγορίας, η Κατερίνα Τέλιου (ΟΣΘ) με το μετάλλιο της Γ΄άτυπης κατηγορίας, η Σοφία Χαυλίδου (ΟΣΘ) για την βελτίωση της βαθμολογίας της με βάση τα ratings o Άκης Καραϊωσηφίδης (ΟΣΑΠ) για το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία με βάση την αρχική κατάταξη, ο Μπάμπης Τοπάλογλου για τα περισσότερα σκραμπλ του Τουρνουά, η Λένα Διδασκάλου για το μεγαλύτερο σκορ σε ένα παιχνίδι και ο Κύρκος Αικατερινάρης (ΟΣΘ) για την μεγαλύτερη κίνηση.


Τα αποτελέσματα του τουρνουά μπορείτε να τα δείτε εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας